Disclaimer van de website

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
 2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie over de disclaimer

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.

Nederlands recht

Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

Werking website

Helpmijmet.nl kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie nog voor de staat van de websites waarin zij verkeren. Mocht u een verkeerde link tegen komen, neem dan contact met ons op en wij controleren deze links.

http://helpmijmet.nl en Nunc Ius behouden zich alle rechten voor

Gerelateerde artikelen

Sitemap

Sitemap

Op deze pagina staat de automatisch gegenereerd overzicht van Help mij met. Een sitemap is een pagina of bestand waarin alle links van een webpagina staan, die normaal gesproken op belangrijkheid zijn gesorteerd. Met sitemaps kunnen webmasters er voor zorgen dat zoekmachines weten welke...

Privacy Policy

Privacy Policy

Privacy policy voor http://www.helpmijmet.nl De privacy van de bezoekers op http://helpmijmet.nl is zeer belangrijk voor ons. Wij realiseren ons dat de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens belangrijk is. In deze privacy policy geven we aan wat voor soorten informatie wij verzamelen en...

Medische Disclaimer

Medische Disclaimer

De website  www.helpmijmet.nl,  is bedoeld om patiënten en geïnteresseerden te helpen met het informeren over verschillende ziektes en klachten. Deze websites gelden puur ter ondersteuning van het ziekteproces en de algemene gezondheid. Algemeen De informatie op deze website is niet bedoeld...