Disclaimer van de website helpmijmet

  1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
   • de eigenaar: de eigenaar van de website;
   • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
   • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
   • de content: alle in de website aanwezige inhoud;
  2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
  3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten
  6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

  Nadere informatie over de disclaimer

  Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.

  Nederlands recht

  Op deze website en disclaimer is Nederlands recht van toepassing. De informatie op deze site is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen en voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn. Bij een woonplaats of vestigingsplaats in het buitenland kunnen andere regels gelden.

  Werking website

  Helpmijmet.nl kan niet garanderen dat deze website foutloos en ononderbroken functioneert. Wel doen wij daarvoor ons uiterste best. Als de site tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

  Informatie op sites waar naar gelinkt wordt

  Op deze website wordt soms gelinkt naar externe sites. De informatie op deze externe sites is door ons niet gecontroleerd op juistheid. Wij zijn niet verantwoordelijk voor die informatie nog voor de staat van de websites waarin zij verkeren. Mocht u een verkeerde link tegen komen, neem dan contact met ons op en wij controleren deze links.

  http://helpmijmet.nl/spit en Nunc Ius behouden zich alle rechten voor

Gerelateerde artikelen

Sitemap van helpmijmet

Sitemap van helpmijmet

Privacy Policy van helpmijmet

Privacy Policy van helpmijmet

Privacy policy voor http://www.helpmijmet.nl De privacy van de bezoekers op http://helpmijmet.nl is zeer belangrijk voor ons. Wij realiseren ons dat de vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens belangrijk is. In deze privacy policy geven we aan wat voor soorten informatie wij verzamelen en...

Medische Disclaimer van helpmijmet

Medische Disclaimer van helpmijmet

De website  www.helpmijmet.nl,  is bedoeld om patiënten en geïnteresseerden te helpen met het informeren over verschillende ziektes en klachten. Deze websites gelden puur ter ondersteuning van het ziekteproces en de algemene gezondheid. Algemeen De informatie op deze website is niet bedoeld...

Laat een reactie achter