Home » Buikpijn » Hulpmiddelen bij buikpijn

Hulpmiddelen bij buikpijn

Op deze pagina tonen we de beste hulpmiddelen bij buikpijn. Daarmee kunnen we zorgen dat jouw klachten zoveel mogelijk worden beperkt! Ten eerste leveren deze producten verlichting. Ten tweede zorgen zij ervoor dat de buikpijn verdwijnt. De meeste hulpmiddelen bij buikpijn zijn vrij onschuldig in het gebruik. Toch is het raadzaam om altijd de gebruiksaanwijzing te lezen voor gebruik!

 Finimal Tabletten 500mg 50TB
€5,50

Finimal Tabletten 500mg helpt snel bij koorts en buikpijn. Finimal Tabletten bevat per tablet 500 mg van de actieve stoffen paracetamol en coffeïne.


 Tempocol Pepermuntolie Capsules 60CP

Tempocol Pepermuntolie Capsules 60CP

€19,59

Tempocol is een kruidengeneesmiddel met pepermuntolie en wordt gebruikt om lichte krampen in het maag-darmkanaal, winderigheid en buikpijn te verlichten


 IberoLax Poeder Sachets 20ST

IberoLax Poeder Sachets 20ST

€13,95

IberoLax is een laxeermiddel dat u op een natuurlijke en effectieve wijze helpt bij obstipatie. Dit kan constipatie zijn, maar ook verstopping van de darmen of een harde stoelgang.


 Volcolon Granulaat 660mg/g 30ST

Volcolon Granulaat 660mg/g 30ST (suikervrij!)

€10,80

Volcolon mengt zich met de inhoud van de darm en kan water opnemen. Volcolon zorgt ervoor dat de darminhoud zacht en een niet irriterende vulling (bulk) krijgt.


 Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten 20DR

Leidapharm Ibuprofen 400mg Tabletten 20DR

€2,05

Leida pharm Ibuprofen 400mg heeft een pijnstillende, koortswerende en ontstekingsremmende werking. Ibuprofen zorgt ervoor dat u snel verlost bent van uw pijn.


 Volatile Lavendel Berg Olie 25ML

Volatile Lavendel Berg Olie 25ML

€29,45

Volatile Lavendel Berg heeft een slaapverwekkend en kalmerend effect. Lavendel is een echte EHBO-olie. De eigenschappen ervan variëren van pijnstillend, anti-depressief, antiseptisch tot bloeddrukverlagend.


Andere hulpmiddelen bij buikpijn

Wil je ook andere hulpmiddelen bij buikpijn vinden of zit er niet precies iets tussen wat je zoekt? Probeer dan op deze pagina de andere producten. Daardoor kun je een overzicht krijgen over de tientallen aan producten in deze categorie.

nuttige content? post