Home » Eelt verwijderen » Hulpmiddelen om eelt te verwijderen

Hulpmiddelen om eelt te verwijderen

Op deze pagina tonen we de beste hulpmiddelen om eelt te verwijderen. Daarmee kunnen we zorgen dat jouw klachten zoveel mogelijk worden beperkt! Ten eerste leveren deze producten een mooi resultaat. Ten tweede zorgen zij ervoor dat de likdoorns, eksterogen of het teveel aan eelt verdwijnen.

Scholl Eeltcrème 60ML

€8,78

De milde Scholl Eeltcrème is een verzachtende crème die speciaal is ontwikkeld om harde huid op de voeten te verzachten. Daarom is de formule verrijkt met onder meer salicylzuur en melkzuren.

  DeOnlineDrogist.nl Pedi Spa Pro

Pedi Spa Pro

€14,99

Met de Pedi Spa Pro verdwijnt uw eelt als sneeuw voor de zon. De snel ronddraaiende kop haalt de ruwe eeltige huid van uw voeten, zodat u zonder zorgen uw voeten weer kunt tonen.

  Scholl Dubbelzijdige Carbon Vijl

Scholl Dubbelzijdige Carbon Vijl

€4,36

De grovere zijde van de Scholl Dubbelzijdige Carbon Vijl verwijdert ruwe en droge huid. De fijnere zijde maakt de huid zachte en glad. De vijl heeft een gebruiksvriendelijke grip en is wasbaar.

  Compeed Eeltpleister Medium 6ST

Compeed Eeltpleister Medium 6ST

€6,06

Eelt kan pijnlijk zijn en branderig aanvoelen. Compeed® eeltpleisters bieden een directe en optimale bescherming tegen deze pijn en druk.

   Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl

Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl (nieuwste model)

€47,19

Scholl Velvet Smooth Elektrische Voetvijl Extra Grof + Navulling Extra Fijn is een voordeelverpakking van een elektrische voetvijl en een navulverpakking van de verwisselbare vijlrollers.

  Gehwol Eelt Crème 125ML

Gehwol Eelt Crème 125ML

€11,95

Gehwol Eelt Crème is te gebruiken bij overmatig eelt op de voeten. Hoewel eelt een natuurlijke reactie is om de huid te beschermen kan overmatig eelt vervelend zijn.

Andere hulpmiddelen om eelt te verwijderen

Wil je ook andere hulpmiddelen om eelt te verwijderen of zit er niet precies iets tussen wat je zoekt? Probeer dan op deze pagina de andere producten. Daardoor kun je een overzicht krijgen over de tientallen aan producten in deze categorie.

nuttige content? post